Over ons

CKH is een stichting die sinds 2001 in Herten de organisatie verzorgt van de festiviteiten rondom Koningsdag, Sint Maarten, en de intocht van Sinterklaas. CKH organiseert ook kinderdisco’s bij De Schuur, waaronder de Koningsdisco, Zomerdisco en Halloweendisco.

De festiviteiten worden georganiseerd voor alle kinderen van Herten, Ool, Merum en de wijken Aan de Rooj Brök en Roermond-Zuid. We kijken terug op een aantal zeer geslaagde festiviteiten in de afgelopen jaren en we hebben hierop veel positieve feedback ontvangen. Dit geeft ons energie om ook in de komende jaren opnieuw deze festiviteiten te organiseren!

De organisatie van bovenvermelde festiviteiten kunnen we niet alleen. We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om op deze dagen een paar uurtjes mee te helpen, bijvoorbeeld met een bardienst,  snoepverkoop, verkeersregelaar of iets anders. Wilt u meehelpen? Dan kunt U zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@ckherten.nl. Ook houden wij ons graag aanbevolen voor uw ideeën en tips! Daarnaast hebben wij vele sponsoren, die wij zeer dankbaar zijn. We hopen u en de kinderen op een van onze activiteiten te ontmoeten!

Hartelijke groeten namens het CKH Bestuur:
Maartje Kessels        (Voorzitter)
Roland Linssen        (Penningmeester)
Stefanie Nelissen
Emmylou Beekman
Renée Killaars
Judith Buuron
Steffie Pieper

 

**Op onze evenementen worden foto's genomen, door het betreden van deze evenementen gaat u akkoord met het nemen van deze foto's. **